تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام باید توسط تعمیرکاران با تجربه و متخصص که سایقه کار بالایی دارند، انجام شود. با توجه به اینکه گیربکس ام وی ام در خودروهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، تعمیر آن بستگی به مدل خودرو متفاوت می باشد.
برای تعمیر گیربکس اتوماتیک mvm ابتدا باید علت مشکل در گیربکس مشخص شود. بعد از آن متخصصان با دستگاه های مخصوص برای تعمیر، شناسایی می کنند. قطعات معیوب گیربکس تعویض شده و سپس با استفاده از دستگاه های تخصصی گیربکس تعمیر و تنظیم می شود.
نکاتی درباره تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام
1- استفاده از گیربکس اتوماتیک در خودروها افزایش کیفیت و سهولت رانندگی و افزایش عملکرد خودرو می باشد. در خودروهای ام وی ام بسته به مدل و کارکرد خودرو از گیربکس اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک استفاده می شود. گیربکس ام وی ام نسبت به قیمت خرید خودرو و با خودروهای هم رده امتیاز قابل قبولی دریافت می کند.
2- تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام امری اجتناب ناپذیر است، هرچند می توان با تعمیرات و سرویس های منظم و دوره ای گیربکس ام وی ام نیاز به تعمیر گیربکس به خصوص تعمیرات سخت و پرهزینه را به حداقل رساند. تعمیر گیربکس اتوماتیک ام وی ام در صورت انجام حرفه ای، نیاز به تعویض کامل گیربکس خودرو را به حداقل می رساند; در غیر این صورت تضمینی برای تعمیر خرابی گیربکس وجود ندارد.
3- گیربکس خودرو، چه نیمه اتوماتیک و چه اتوماتیک، یکی از پیچیده ترین قطعات هر وسیله نقلیه ای است. این سیستم از بسیاری از قطعات متحرک تشکیل شده است، نه یک قطعه جامد که به راحتی قابل جداسازی و تعمیر باشد. سیستم های دیگر نیز با گیربکس MVM همپوشانی دارند. این امر باعث می شود تعمیر خودروی گیربکس گران تر از سایر قطعات خودرو باشد و نیروی کار بخش بزرگی از هزینه را تشکیل می دهد.
4- تعمیر و نگهداری معمول برای جلوگیری از مشکلات عمده انتقال ضروری است. به عنوان مثال، گیربکس ماشین نیاز به روغن کاری مداوم با روغن گیربکس دارد. این روغن به اکسیداسیون و سایش طبیعی کمک می کند. تعویض روغن گیربکس بخشی از برنامه ریزی منظم تعمیر و نگهداری هر وسیله نقلیه است. در طی یک شستشوی معمولی گیربکس، روغن قدیمی با روغن گیربکس جدید و تمیز جایگزین می شود.
5- گیربکس های اتوماتیک دنده ها را بین سرعت های تنظیم شده بر اساس روغن ارسال شده توسط شیر برقی به ناحیه خاصی از گیربکس تغییر می دهند. این فرآیند به صورت دستی توسط راننده با استفاده از کلاچ و سپس تعویض دنده توسط خود انجام می شود.
مشکلات رایج گیربکس ام وی ام
بسته به نوع و مدل آن، گیربکس ام وی ام ممکن است با مشکلات رایجی روبرو شود. در زیر به برخی از مشکلات رایج در گیربکس ام وی ام اشاره می کنیم:
1. معیوب شدن گیربکس: این مشکل می تواند به دلیل خرابی قسمت های داخلی گیربکس مانند یاتاقان ها، گشتاورها و بادامک ها رخ دهد.
2. گیربکس ضعیف: این مشکل می تواند به دلیل کثیف شدن روغن گیربکس، معیوب یا نامناسب شیفترها، خرابی سیستم هیدرولیک شیفتر یا نقص در کنترل الکترونیکی گیربکس رخ دهد.
3. صدای غیر عادی: این مشکل ممکن است به دلیل نقص در قسمت های داخلی گیربکس مانند بلبرینگ، گشتاور و بادامک، کثیف شدن روغن گیربکس یا ایراد در اهرم های دنده رخ دهد.
4. بدتر شدن کیفیت شیفتر: این مشکل ممکن است به دلیل نقص در قسمت های داخلی گیربکس مانند یاتاقان ها، گشتاورها و بادامک ها و یا نقص در سیستم هیدرولیک شیفتر رخ دهد.
5. افزایش مصرف سوخت: این مشکل می تواند به دلیل نقص در قسمت های داخلی گیربکس مانند یاتاقان ها، گشتاورها و بادامک ها، کثیف شدن روغن گیربکس، نقص در اهرم دنده یا ایراد در کنترل الکترونیکی گیربکس رخ دهد.
همه این ها می توانند به طور منظم مشکلاتی ایجاد کنند. در اینجا مواردی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید و می توانند به شما در مورد مشکلات انتقال ام وی ام هشدار دهند:
1-خرابی معکوس و/یا رو به جلو
2- نشت روغن گیربکس ام وی ام
3- کلاچ معیوب یا آسیب دیده
4- گیربکس اتوماتیک هنگام تعویض دنده می لرزد
5- چراغ موتور را بررسی کنید
6- تاخیر در حرکت
7- پر سر و صدا در حالت خنثی
8- سرعت بالا
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک اوتاناکار تعمیرگاهی مجهز و با سابقه بالا است که خدمات تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک را به مشتریان ارائه میدهد. تعمیرگاه اوتاناکارتمام تعمیرات گیربکس اتوماتیک را تا 6 ماه بدون در نظر گرفتن کیلومتر شمار خودرو تضمین میکند. بنابراین مشتریان می توانند تعمیر خودرو خود را بدون نگرانی به ما بسپارند.